video gezonde spanning

Video: Gezonde spanning

We hebben allemaal te maken met stress, spanning. Dat kan gezond zijn, maar teveel spanning is heel ongezond. Hoe kun jij ervoor zorgen dat je een gezonde spanning bewaart? We leggen het graag uit!

kijk hier


Oplossingsgericht coachen new header BLOGKNOP

Oplossingsgericht coachen, onzin of uitkomst?

Oplossingsgericht coachen, het klinkt mooi maar is het een oplossing? Waar denk jij aan als je aan oplossingsgericht denkt? Is dat hetzelfde als zo snel mogelijk resultaat? Lees het hier.

Lees meer


Persoonlijke groei blogkop Boksen bokscoaching persoonlijk (2)

6 dingen die je moet weten over persoonlijke groei

Persoonlijke groei is een levenslang actueel. Je bent nooit te oud om te leren, of zoals Covey zegt: We zijn levenslange leerlingen. Hier vind je wat je moet weten, met boekentips.

Lees meer


Groepsdynamiek Header - kopie

Groepsdynamiek: weten waarom een team (niet) werkt

Waarom doen mensen niet wat ze zeggen? Er zijn formele afspraken, maar op de één of andere manier wekt het (nog) niet. Dat kost energie, tijd en aandacht. Lees hier meer over wat je eraan kunt doen.

Lees meer


teamsamenwerking header - kopie

Teamsamenwerking in 5 voorwaarden

Hoe wordt een team geweldig? Wat moet je daarvoor doen, en laten? In dit artikel vindt je informatie onder andere uit project Aristotle van Google.

Lees meer


Persoonlijke effectiviteit blog kop

minder doen, meer bereiken

De droom van elke leider, ondernemer en gedreven professional. Dit artikel omschrijft de basis van Persoonlijke effectiviteit. Met een uitnodiging voor ons Programma Persoonlijke Effectiviteit!

Lees meer


Johari venster header johari window johari matrix - kopie

Johari venster: succesvol samenwerken

Effectief samenwerken gaat hand in hand met vrijheid. Hoe creëer je deze vrije ruimte om je team te laten bloeien? Wat is de functie van feedback hierin?

Lees meer


Grenzen aangeven Blog button

Gemakkelijk grenzen aangeven

Veel van onze klanten komen tegen dat het ze moeite hebben met grenzen. Hoe komt dat? En waarom lukt het verdorie niet om dat nu eindelijk eens te veranderen?

Lees meer


wat is feedback model 2

Wat is feedback?

Een term die je veel hoort, maar ook ingewikkeld is gemaakt. Wij maken het weer makkelijk, in 3 stappen.

Lees meer


Dit motiveert mensen wel: Drive

U hebt alles geprobeerd om uw mensen gemotiveerd te krijgen en te houden: Bonussen, barbecues, een mooie leaseauto, vast contract. Maar toch…

Lees meer


Hoe je een gezonde spanning bewaart

Vrijwel iedereen die voor het eerst bokshandschoenen aanheeft, maakt dezelfde beginnersfout. Handschoenen aan knijpen in je vuist en hard slaan.

Lees meer


Een stap terug

Als je (kick)boksen op televisie kijkt, wordt bij het opkomen van de vechters naar de ring vaak de ‘reach’ vermeld. Dat is zoiets als de armlengte van een bokser, zijn bereik.

Lees meer


[social_warfare buttons=”Facebook, LinkedIn, Twitter”]