Ben je op zoek naar een leiderschapstraining die daadwerkelijk resultaten oplevert? Bij het investeren in de ontwikkeling van je managers is het belangrijk dat de training waardevol en impactvol is.

Bij Bokscoaching geloven we dat echte verandering niet alleen ontstaat door het overdragen van kennis, maar ook door ervaring. Onze leiderschapstraining biedt een combinatie van ervaringsleren, inzicht en praktische toepassing.

Maak de transformatie van leidinggevende naar leider door. We creëren een onvergetelijke leerervaring die je uitdaagt en inspireert.

Leiderschap gaat om Durven en Verbinden

Ervaar je ook moeilijkheden bij het creëren van openheid en effectieve communicatie? Ondanks gemaakte afspraken blijft een constructieve aanspreekcultuur uit.

Dit heeft deels te maken met jouw rol als leider. Voorbeeldgedrag is een krachtige vorm van beïnvloeding.

Durf jij anderen te raken? En sta je toe dat zij jou raken?

Ben jij bereid om op een krachtige manier kwetsbaar te zijn? In onze leiderschapstraining werken we aan deze aspecten.

Ontdek jouw Leiderschapsstijl

We helpen je om te ontdekken waar jouw kracht ligt en welke leiderschapskwaliteiten je van nature bezit. Door daarop voort te bouwen, krijg je meer regie over je eigen ontwikkeling en positionering. We verkennen de grenzen van jouw invloed en verantwoordelijkheid. In de boksoefeningen ervaar je jouw persoonlijke grenzen.

Theorie en Praktijk Hand in Hand

Bij Bokscoaching geloven we in ervaringsleren. In onze leiderschapstraining gaan we actief aan de slag en leren we vanuit ervaring. Want alleen ervaring leidt tot echte ontwikkeling. Het simpelweg overdragen van informatie vergroot alleen je kennis, maar brengt geen daadwerkelijke verandering teweeg.

We koppelen inzichten die door ervaringsleren worden opgedaan aan een model dat je helpt om concreet gedrag te veranderen. Dit doen we door ons unieke BOKScoaching model waarover ook een bestseller geschreven is!

Leiderschapstraining boksen workshop training leiderschap clinic boksen

Leiderschap Draait om Mensen en Gedrag

We hebben een schat aan kennis over groepsdynamiek, Covey, systemisch werk, en allerlei relevante materie voor je doorgenomen. We bundelen deze kennis tot praktische inzichten, zodat je beter begrijpt wat er tussen mensen speelt.

De zachte kant van organisaties vergt inzet van leiders zoals jij.

We zorgen voor duidelijke oefeningen en geven jou persoonlijke aandacht. We helpen je met reflecteren, zodat je jezelf als instrument kunt inzetten. Leiderschap begint bij jezelf. Hoe draag jij jouw waarden uit?

Bokscoaching is een effectieve interventie in leiderschapstrainingen omdat het fysieke aspect van boksen mensen raakt en emotioneel betrokken maakt. Het combineert theorie met praktische ervaring, waardoor deelnemers concrete handvatten krijgen om hun leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen.

Bokscoaching biedt een unieke manier om inzicht te krijgen in groepsdynamiek, communicatie en persoonlijk leiderschap. Door de combinatie van fysieke oefeningen, theoretische kennis en persoonlijke begeleiding zorgt bokscoaching voor een onvergetelijke en impactvolle leerervaring.

Mogen we je uitdagen?

Coaching in leiderschap

Wil jij groeien in leiderschap? Ga dan voor een (half)jaar traject leiderschapsontwikkeling bij één van onze senior coaches.

Training in uw bedrijf

Wij verzorgen trainingen en trajecten omtrent leiderschap voor uiteenlopende organisaties. Dit kan een combinatie zijn van training en coaching, online en face to face.

Partnerships

Wij leveren onderdelen van trajecten leiderschap samen met andere partijen. Denk aan ontwikkelbureau’s die ons inzetten als onderdeel van een traject.