Hoera! Nieuwe locaties

Leuk om jullie allemaal te mogen delen! Wij zitten nu op meerdere nieuwe locaties. Het zal nog enige tijd duren voordat alles online is. Maar we kunnen alvast met trots het één en ander bekend maken.

Je kunt vanaf nu terecht bij Bokscoaching in Amsterdam. Daar gaat Karina met je aan de slag als je rondloopt met vraagstukken. Zij is niet alleen jarenlang sport docent en sportschoolhouder geweest. Ze is ook nog een coach geschoold in de psychodynamica. Luchten, eerlijk, doortastend. Ook jongeren kunnen terecht bij Karina in Amsterdam. Haar pagina komt later.

Je kunt je ook al aanmelden voor coaching in Enschede en Almelo. (Nog even en we zitten in Duitsland..) Daar staan Kim en Pieter voor je klaar. Ze hebben jaren lange ervaring op het begeleiden van loopbaan vraagstukken, en coaching op verschillende levensgebieden. 

Zij brengen hun ervaring mee vanuit hulpverlening, coaching en defensie. Hun pagina’s komen er ook aan richting de zomer, maar je bent nu al welkom!

Mamacoach amersfoort OVER Ons foto coaching voor moeders

Je kunt nu ook al even een kijkje nemen op de pagina van de vestiging in Amersfoort. Daar is Evertine gaan wonen en we hebben daar een prachtige samenwerking met de Boksacademie Amersfoort. (Alex, je bent een held dank je wel)

We zijn zeer selectief in met wie wij samenwerken. Jij als klant en partner mag daar op rekenen. Daarom, en dat weten al onze partners, duurt het opstarten van het samenwerken met Bokscoaching lang. Wij gaan niet zomaar met iedereen in zee. Dus als jij overweegt om licentiehouder te worden hou er rekening mee dat dit traject een aantal maanden in beslag neemt.

Wij blijven groeien, crisis of niet, wij vechten om te winnen. En wij weten dat we binnenkort ook weer voor jou mogen klaarstaan.

Ga in vrede!

Coaching in leiderschap

Wil jij groeien in leiderschap? Ga dan voor een (half)jaar traject leiderschapsontwikkeling bij één van onze senior coaches.

Training in uw bedrijf

Wij verzorgen trainingen en trajecten omtrent leiderschap voor uiteenlopende organisaties. Dit kan een combinatie zijn van training en coaching, online en face to face.

Partnerships

Wij leveren onderdelen van trajecten leiderschap samen met andere partijen. Denk aan ontwikkelbureau’s die ons inzetten als onderdeel van een traject.